Några av våra trogna

Kunders omdöme

Lyssna inte på oss utan lyssna till några utav våra kunder som anlitat oss. Frågor kommer naturligt, så tveka inte att höra av er till oss via → formuläret eller våra kontaktuppgifter.

Har du redan bestämt dig och vill → starta igång.
Omdöme bläddringsbara publikationer

Vi har under en rad år fått hjälp av Mixdesign med att göra pdf:er som du kan bläddra i. Tidningen ”Halland – bästa livsplatsen” är ett exempel. Resultatet har alltid varit av högsta kvalitet och leveranserna snabba och smidiga. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Mixdesign.

Hans Jönsson - Region Halland

Hans Jönsson

Region Halland

Mixdesign har försett Vitrolife med digitala publikationer sedan 2018. Dom har alltid kort leveranstid och är professionella i sitt bemötande. Jag kan varmt rekommendera deras tjänst.

Amelie Wilson - Vitrolife

Amelie Wilson

Vitrolife

EnviroProcess i Kungsbacka har i flera år använt oss av MixDesign för att på ett enkelt och effektivt sätt kunna visa våra produktkataloger och andra publikationer för oss i Sverige men också för våra nordiska bolag. Vi har alltid fått snabb och proffsig hjälp och hela processen har alltid varit oerhört smidig, samt prisvärda lösningar. Rekommenderas varmt.
Susanne Peterson - EnviroProcess

Susanne peterson

När vi skulle lansera vår digitala nyhetstidning var vi osäkra på hur vi skulle få till den bästa tänkbara läsarupplevelsen. Vi hade tur som fick kontakt med Hans på Mixdesign som inte bara lotsade oss i tekniken utan också i tanken. ”Det är de små detaljerna som gör det” är verkligen en devis som gäller här. Hans har inte bara kunskap utan också ett öga för detaljer.

Vi är mer än nöjda med lösningen och rekommenderar verkligen Mixdesign som arbetar effektivt, genomtänkt och strukturerat – ett måste i vår bransch som lever efter deadlines. Vi ser mycket fram emot att bredda vårt samarbete under 2022.

Marie Freij - Mariefredsposten

Marie Freij

Vi jobbar med Hans på Mixdesign i olika digitala projekt. Han levererar verkligen rätt produkt till rätt pris och i rätt tid. Dessutom gör han det på ett väldigt trevligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Mixdesign.

Pelle Holm - Holm & Holm Books

Pelle Holm

Jag har samarbetat med Mixdesign några år nu och är väldigt nöjd. Jag kan verkligen rekommendera de digitala publikationer som Mixdesign tillhandahåller. Både för att det är en tillgänglig, snygg och smidig lösning till kunderna och för den snabba och professionella servicen som du får när du vänder dig till Mixdesign. De är flexibla, trygga och lyhörda och sätter hela tiden kundens bästa först.

Milla Ottosson - Rosalii Kommunikation

Milla Ottosson

Vi hade under en tid letat efter en leverantör av bläddringsbar pdf i användarvänligt och snyggt format för bästa digitala läsupplevelsen till våra tryckta magasin. När vi fann Mixdesign fastnade vi direkt. Vårt samarbete startade 2021 och vi är mycket nöjda. Det visar även den positiva responsen från våra läsare. Mixdesign bjuder på snabba leveranser och anpassar och justerar publikationen efter våra önskemål. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med Mixdesign.

Mathias Hedlund

Logo - Götabergshälsan

Logo Tvättkillarna

Logo Golv & Mattvaruhuset

emarketing

Logo Ahlms Måleri

Logo Henrikssons Stenhuggeri

Ventgubben

Rocket Diner

Nexo AB

emarketing

Västsvenska Sterbhustjänst
Kungsbacka Sten

Diodexperten - Fordonsbelysning & dekaler

Stejk street food aurora tour
Kiruna Private Guides

Hälsa & Helhet

Snapphane Truck
Hos Bois